Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Κάθε προσπάθεια προκαλεί καλά και κακά σχόλια. Έτσι και τα Greek Blog Awards 2007 ήταν φυσικό να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις. Σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το παρών μπλογκ θα θέλαμε να πούμε πως έχουμε καλούς σκοπούς - τα βραβεία τούτα είναι ιδιωτική πρωτοβουλία που έχει καλά κίνητρα. Δεν γίνονται με σκοπό να στεναχωρήσουν κανένα. Αντιθέτως θέλουμε να προσφέρουμε, ως επιτροπή βραβείων, στην προσπάθεια που γίνεται γιά συνεχή βελτίωση της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Ευχαριστούμε όμως θερμά, όλους όσους μα στέλνετε θετικά emails και μας στηρίζετε με την αγάπη σας. Μιά αγάπη μαζική που έχει κάνει τα ιστολογικά βραβεία Όσκαρ ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο. Συνεχίζετε να ψηφίζετε με τον ίδιο ρυθμό, δίνοντας μας ώθηση να συνεχίσουμε.

Ο ρυθμός της ψηφοφορίας, σε όλες τις κατηγορίες, έχει λάβει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μορφή. Σας ευχαριστούμε γιά την μεγαλειώδη ανταπόκριση σας.

UPDATE: Έπειτα από επιστολή που έλαβε η επιτροπή βραβείων από την ιστολόγο Βασιλική η οποία ζητούσε την απόσυρση της υποψηφιότητας της από την κατηγορία "ΟΣΚΑΡ Ιστολογίου εκ Θεσσαλονίκης", έκανε το αίτημα της δεκτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: